Theatervoorstelling 'Mysterie van het leven'

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 was het eindelijk zover! Stichting IN Visible Light maakte een spetterend debuut met haar unieke theatervoorstelling voor de hele familie. 

“Stel je voor dat je een wereld kunt betreden waar alles mogelijk is." Waar je kunt communiceren met de natuur, spelen met onzichtbare vrienden en reizen naar andere dimensies. Waar je het licht kunt voelen dat in jezelf en in alles om je heen schijnt. Dat is de wereld van ´Mysterie van het leven´, een unieke theaterbeleving.

Bij aanvang van de voorstelling werd het publiek op de zaterdag opgevangen door Ilse Oversier en op zondag door het duo Mister&Mrs. De voorstelling leidde je langs verschillende podia in kleine groepen door de publieksbegeleiding. 

Publieksbegeleiders: Inge Boersma, Joas Jager, Senna Groothof en Miriam Brandsma 

Foto: Miko Kruijer

 

  • Podium: Wat als stenen konden praten?
    Op de prachtige locatie ‘de Teatertún' in Rijs ligt een labyrint met stenen. Iedere steen die er staat heeft een andere weg afgerold om in dit labyrint te komen liggen. Alle stenen hebben daardoor hun eigen geschiedenis. Samen vormen ze een krachtenveld. Er zijn een aantal mensen die de gave hebben ontwikkeld om met stenen en natuur te communiceren en daardoor hun verbondenheid met alles om ons heen uitdrukken. Eveline Geraerts stond op dit podium en ging de interactie aan met het publiek.