Intensive deep healing

Ontdek de Kracht van Transformatie

Dompel jezelf onder in een unieke dag vol verbinding, heling, en transformatie. Deze bijzondere ervaring nodigt je uit voor een diepgaande innerlijke reis, verrijkt met een krachtige cacaoceremonie, quantum jumps, en een XL sessie karma-burning, allemaal zorgvuldig ontworpen om je lichtkracht te versterken en te activeren.

Deze dag staat in het teken van eenheid en gezamenlijke kracht; jouw deelname helpt ons een krachtig veld van heling en positieve energie te creëren. Wanneer we samen komen, met een hart vol intentie, vermenigvuldigen we de impact van onze goede wensen en zetten we stappen naar een wereld die straalt van licht en onvoorwaardelijke liefde.


De Kracht van Cacao
: De cacaoceremonie is meer dan een ritueel; het is een hartopenende reis die je verbindt met de diepere lagen van je zijn. Cacao, in zijn puurste vorm, wordt beschouwd als een heilige plant met krachtige genezende eigenschappen. Het stimuleert een staat van harmonie, liefde en creativiteit, en maakt het een ideaal beginpunt voor onze reis van transformatie.

Quantum Jumps: Deze techniek nodigt je uit om grenzen te verleggen en in het domein van oneindige mogelijkheden te stappen. Quantum jumps kunnen leiden tot diepgaande persoonlijke doorbraken en een versnelling in je spirituele groei. Het is een kans om oude patronen te doorbreken en te springen naar de realiteit die je werkelijk wenst.

Karma Burning: De XL sessie van karma-burning is een krachtig proces gericht op het loslaten van energetische banden en beperkende overtuigingen die je lichtkracht dimmen. Door deze ademhalingstechniek creëren we ruimte voor nieuwe groei en mogelijkheden, en bevrijden we onszelf van cycli die niet langer dienen.


Wanneer en Waar
:

  • Datum: Zaterdag 1 juni 2024
  • Locatie: Sportcentrum Akkermans, Walperterwei 41H te Wommels (Friesland)
  • Kosten: €66, inclusief een voedzame en energiegevende lunch


Programma
:

  • 10:30 - Inloop en verwelkoming
  • 11:00 tot 16:00 - Een programma gevuld met diepe verbinding en transformatie
  • Met uitloop tot 17:00 uur - Ruimte voor reflectie en het delen van ervaringen


Meld je aan voor deze transformatieve dag en ervaar zelf de kracht van helingswerk in een grote groep. Samen zetten we stappen naar persoonlijke en collectieve verlichting, ondersteund door de helende krachten van cacao, de grensverleggende potentie van quantum jumps, en de zuiverende vlam van karma burning. Dit wordt een dag van onvergetelijke ervaringen, diepe inzichten, en krachtige heling. Samen bouwen we aan een wereld vol licht en liefde.

Meld je aan en ervaar zelf wat helingswerk in een grote groep teweegbrengt!