'Happy Vibration' Festival

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en stap zondag 25 augustus 2024 binnen in een wereld van hoge trillingen en positieve energie tijdens het Happy Vibration Festival in de betoverende Teatertún in Rijs, Friesland. Deze dag belooft een unieke ervaring te worden met inspirerende sprekers, een quantum jump, een cacao ceremonie, live muziek en een afsluitende ecstatic dance.

Voel de vrije en magische energie van de Teatertún, versterkt door unieke elementen zoals het stenen labyrinth, een pad dat leidt naar zelfreflectie en innerlijke vrede. Terwijl je jezelf onderdompelt in de schoonheid van de natuur, zal Suzanne Maasbach met sjamanistische drums en lichttaal je in contact brengen met je innerlijke wijsheid en de energie van de aarde. Beleef ook de activaties van Janosh, die je helpen nog meer te openen en onbewuste delen in jou te activeren. Op het terrein hebben we een unieke zeven meter hoge piramide waarin je wordt meegenomen in de eenheid en verbonden wordt met jouw unieke blauwdruk.

Het Happy Vibration Festival is een viering van het leven. Wat is een betere manier om dat te vieren dan door jezelf te omringen met gelijkgestemden en samen te resoneren op de frequentie van hoge trillingen? De groepsdynamiek bevordert diepe verbindingen en persoonlijke groei.

Maak een quantum jump begeleid door Milan Somers, de quantum hypnose-expert van Nederland, die jou begeleidt en verbindt met een andere tijdlijn. Laat je verrassen door de inspirerende woorden van onze sprekers. Wim Belt komt spreken over "Quantum wetenschap toepassen met je hart". Marjolein van der Meulen van HeartConnection deelt haar inzichten en ervaringen over hoe je de verbinding met jezelf kunt versterken om genezing en zelfliefde te bevorderen. Ard Pisa en Ellen van der Heide zullen spreken over de terugkeer van oeroude krachtinstrumenten. Ze nemen je mee in de symboliek van het oude Egypte en de intrigerende mythe van Lemurië.

Geniet van de muziek van Mister & Mrs, die je meevoeren op een muzikale reis en je laten landen in een veilige bedding. Het duo Anouk en Yora (eerder bekend als May and June) zal je hart en ziel raken met hun harmonieuze klanken. Ilse Oversier brengt haar unieke stem en energie, en onder de piramide kun je genieten van de akoestische muziek van Janneke Doornbos. Verwacht ook theatrale verrassingen die je mee zullen nemen op een reis vol verwondering en magie.

Na 25 augustus zal je leven een boost hebben naar een volgende transformatie. We openen onze deuren om 12.30 uur en nodigen je uit om tot middernacht de kracht van deze trillingen te ontdekken en te ervaren. In de avondschemering sluiten we de dag af met een ecstatic dance, begeleid door DJ Leo Melcherts. Hij staat voor heling middels geluid en frequenties, componeert eigen muziek en zal voor deze avond muziek samenstellen om samen naar de hoogste vibraties te gaan.

Geef jezelf deze dag cadeau. Het zal niet alleen je spirit opladen, maar je ook inspireren om in je eigen kracht te staan. Laten we samen de trilling van het leven verhogen.

Zondag 25 augustus 2024
Teatertún in Rijs, Friesland
12.30 – 23.30 uur