'Happy Vibration' Festival

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en stap zondag 25 augustus 2024 binnen in een wereld van hoge trillingen en positieve energie tijdens het Happy Vibration festival in de betoverende Teatertún in Rijs, Friesland. Deze dag belooft een unieke ervaring te worden met inspirerende sprekers, een quantum jump van Milan Somers, een cacao ceremonie, live muziek, en een afsluitende ecstatic dance tijdens de avondschemering, geleid door Leo Melcherts. In de groepsdynamiek gaan we de vibratie verhogen en kom je vol in je kracht te staan.

Voel de vrije en magische energie van de Teatertún, versterkt door unieke elementen zoals het stenen labyrinth, een pad dat leidt naar zelfreflectie en innerlijke vrede, terwijl je jezelf onderdompelt in de schoonheid van de natuur, drums en lichttaal. Beleef ook de activaties van Janosh, die je helpen nog meer te openen en in hogere sferen te komen, en onze unieke negen meter hoge piramide waarin je wordt meegenomen in de energie van zelfliefde.

Verwacht een dag vol met muziek, theater, dans en de mogelijkheid om door de prachtige tuin te wandelen en te verbinden met de natuur. Het Happy Vibration Festival is een viering van leven en energie. En wat is een betere manier om dat te vieren door jezelf te omringen met gelijkgestemden en samen te resoneren op de frequentie van hoge trillingen. De groepsdynamiek bevordert diepe verbindingen en persoonlijke groei.

Na 25 augustus zal je leven een boost hebben naar een volgende transformatie. We openen onze deuren om 12.30 uur en nodigen je uit om tot middernacht de kracht van deze trillingen te ontdekken en te ervaren.

Laat je verder verrassen door de spontane ervaringen die we gepland hebben, van unieke ervaringen tot verrassende muzikale gasten. Elke hoek is ontworpen om je ervaring te verrijken en je hart te openen voor nieuwe mogelijkheden.

Geef jezelf deze dag cadeau. Het zal niet alleen je spirit opladen, maar je ook inspireren om in je eigen kracht te staan. Laten we samen de trilling van het leven verhogen.

Zondag 25 augustus 2024
Teatertün in Rijs, Friesland
12.30 – 23.30 uur